ABD-PROM

Pin it
Share this page
 

globalgap

HACCP
ISO: 9001
GLOBAL G.A.P

 

 • Gledate: Hladnjača ABD-PROM
 • Hladnjača ABD-PROM


  Kapacitet hladnjače je 1500 tona opciono do 2000 tona, a koristi se najsavremenija oprema dok zaposleni prolaze kroz stalno stručno usavršavanje.

  Hladnjača se sastoji od od tri komore za lagerovanje smrznutog voća, tri klasična tunela za duboko zamrzavanje, pretkomore u kojoj se obavlja sortiranje i pakovanje, kao i predprostora za prijem svežeg voća, ili utovar smrznutog voća i povrća.
  Opremljena najsavremenijom opremom za automatsko kontrolisanje temperature, najboljom paletnom pakericom i modernim mernim instrumentima, higijenski i sanitarno perfektna, sa opremom nejeminentnijeg francuskog proizvođača Pro Froid, naša hladnjača je u svemu posmatrano prema postavljenim Euro standardima, jedno moderno, savremeno, ekološki neagresivno postrojenje za novi milenijum.

  HCCP standard smo uveli 2005.god. a GLOBAL GAP 2009.god. na sopstvenim plantažama preduzeća ABD-PROM.2001.god. pušten je u rad kapacitet oko 1.000 tona, 2006.god. prošireno još 500 tona, tako da je trenutni kapacitet oko 1.500 tona, s tim što se u periodu početka berbe, od juna do septembra proizvede i izveze oko 400-500 tona, pa se na taj način kapacitet poveća na blizu 2.000 tona sa mogućnošću dnevnog smrzavanja oko 70-80 tona u tri tunela.
  Odlučili smo se na ovaj korak u preradu voća, iz razloga što se zaista nalazimo u geografskom području gde izuzetno dobro uspeva više vrsta voća i gde je klima veoma povoljna sa dosta sunca i vode, kako kroz padavine tako i kroz zalivne sisteme.Sve se to nalazi na ograncima planine Cera koji se naslanjaju na ravnu Mačvu, gde je izuzetno plodna zemlja i sve uspeva.

  U pretkomori se smrznuto voće sortira i pakuje na dve pokretna trake. Zaposleni u ABD-PROM su usavršili ovaj deo posla do perfekcije. Rezultat je optimalni kvalitet ostvaren u optimalnom vremenu. Finalna kontrola, naravno, podrazumeva metal detektor, naknadnu vizuelnu kontrolu pakovanja...

  Podaci o preduzeću i hladnjači:

  - Kapacitet hladnjače 1500 tona - Najsavremenija oprema i stalno stručno usavršavanje
  - Do 150 radnika u periodu sezone otkupa voća
  - Izvozno orijentisana koncepcija rada
  - Ispunjavamo najrigoroznije zahteve evropskog tržišta
  - Sopstveni voćnjaci pod stalnim stučnim nadzorom
  - Učestvujemo na svim evropskim stručnim simpozijumima, kao jedan od lidera na ovom polju.


  globalgap

   

   

  Galerija slika

   

   

  globalgap

   

   

  eng spacer
  fra spacer
  ger spacer
  russpacer
  srbspacer

   

  Novosti:

  2013-12-01

  ABD-PROM na Facebooku, Twitteru, Google+ Youtube, itd.. Uskoro će biti još obaveštenja! Preduzeće "ABD-PROM" osnovano je 1991.godine u Jevremovcu, ul. Braće petrović br.71 - Šabac. To je porodično preduzeće, koje se bavilo u početku trgovinom ...


  2013-11-29

  Redovno ćemo izveštavati o slobodnom prostoru, kapacitetima i ostaloj ponudi sa lagera. Budite prvi koji je saznao. Preduzeće "ABD-PROM" osnovano je 1991.godine u Jevremovcu, ul. Braće petrović br.71 - Šabac. To je porodično preduzeće, koje ...


  2013-11-28

  Redovno ćemo izveštavati o slobodnom prostoru, kapacitetima i ostaloj ponudi sa lagera. Budite prvi koji je saznao. ...


  2013-11-25

  Pogledajte najnovije materijale iz ABD-PROM na nasem sajtu ...


  fb
  tw
  rss
  yt