ABD-PROM

Pin it
Share this page
 

globalgap

HACCP
ISO: 9001
GLOBAL G.A.P

 

 • Slika: Kupine
 • Kupine


  Kupina se gaji svega nekoliko kilometara daleko od našeg postrojenja za preradu i pakovanje, na padinama planine Cer - što nam omogućava da od trenutka kada se plod ubere do trenutka kada se zamrzne, isti ne izgubi ništa od svojih vrhunskih svojstava.

  • kupina konfitura 80/20% (80% crnih i 20% rubin crvenih plodova) pakovanje 10/1kg
  • kupina blok 10/1kg i 20/1 kg
  • kupina je gajena po GlobalGap standardu


  Svi navedeni proizvodi su pod kontrolom, kako higijenskom tako i zdravstvenom od strane sertifikovanih kuća za vršenja analizana sve u cilju zdravog i bezbednog proizvoda za decu i odrasle. Redovne analize voća , kako u vreme berbe u svežem stanju tako i kasnije u smrznutom , vršimo preko Zavoda za zdravlje u Šapcu, koji je u saradnji sa certifikovanim ustanovama u Beogradu.
  Takođe se redovno vrše obuke radnika za ispravan rad i zdravstveni pregledi, odnosno sve ono što HCCP podrazumeva.
  Uz sve navedeno želim da naglasim, da smo postigli visok kvalitet naše proizvodnje u svakom pogledu bez reklamacija, poštovanja striktno rokova isporuke, u želji da ispunimo sve zahteve kupca, što ste se mogli uveriti u dosadašnjoj saradnji.


   

  Galerija slika

   

   

   

  eng spacer
  fra spacer
  ger spacer
  russpacer
  srbspacer

   

  Novosti:

  2013-12-01

  ABD-PROM na Facebooku, Twitteru, Google+ Youtube, itd.. Uskoro će biti još obaveštenja! Preduzeće "ABD-PROM" osnovano je 1991.godine u Jevremovcu, ul. Braće petrović br.71 - Šabac. To je porodično preduzeće, koje se bavilo u početku trgovinom ...


  2013-11-29

  Redovno ćemo izveštavati o slobodnom prostoru, kapacitetima i ostaloj ponudi sa lagera. Budite prvi koji je saznao. Preduzeće "ABD-PROM" osnovano je 1991.godine u Jevremovcu, ul. Braće petrović br.71 - Šabac. To je porodično preduzeće, koje ...


  2013-11-28

  Redovno ćemo izveštavati o slobodnom prostoru, kapacitetima i ostaloj ponudi sa lagera. Budite prvi koji je saznao. ...


   

  fb
  tw
  rss
  yt